Tänään on viimeinen lomapäivä ja tuntuu että syksy olisi tullut.

Suuret on kuitenkin suunnitelmat vielä syksyksi. Olen myrkyttänyt nurmikon aika isolta alalta ja teen siihen kukkapenkin. Muuttuu vaan nyt vaan hitaan puoleiseksi tekeminen kun on päivät töissä.

8 paalia turvetta, 6 multasäkkiä, 2 pensasmustikka, 1 tuija, 2 pallotuijaa, 40 tulppaanin sipulia, 40 narsissin sipulia, anemonioita, syysleimuja, kaunokaisia ja monia muita. Siinä on minun syksyn touhujen tarvikkeet. Allasmuovi on myös hommattuna ja kuutio hiekkaa.

Vähän on myös sillä silmällä nuo suunnitelmat että jos ei töitä vaikka riitäkkään ja joutuu jäämään kotiin niin on jotain tekemistä. Siinä tilanteessa ei kuitenkaan raaskisi hommailla mitään tarvikkeita, niin ompahan nyt valmiina.

Liityin Juju-kerhoon. Meinaan talven aikan syventyä käsitöihin, näin ainakin ajatus on.

Kerran viikossa rupean käymään Latinos-treeneissä, tai ainaski 5 kertaa aluks ja jos on kivaa niin sitten jatkan. En ole koskaan ennen ollut. Tyttö jatkaa sanataidekuoulussa parin vuoden tauon jälkeen.

Tänään meni koko päivä tytön huonetta siivotessa. Setvin melkein kaikki kaapit ja keräsin pois turhia tavaroita. Laitan myyntiin osan. Löytyi jopa yksi laatikollinen 90-100cm vaatteita. Kaappeja kun on kattoon asti yksi seinällinen niin eihän sitä muista mitä sinne ylös on vuosiensaatossa tunkenut.

Tiistaina alkaa sitten koulut. Toivottavasti ei tuu sika-i mukana kotiin. Syön kortisoonia ja en ole ihan varma miten tuon immuunivasteen kanssa nyt on. Paha juttu jos tulee mulle se tauti.

Ja voi ei, puolet huushollin ikkunoista on vieläkin pesemättä. Eilen imuroin ja nyt näyttää että siitä olisi viikko. Tiskipöytä on onnksi siisti.

Aamu kauhistuttaa, kuudelta ylös. Vuosi sitten ei ekalla viikolla jaksanut, mutta nyt yritän.