Toinen viikko töissä on puolessa välissä. Puutarhahommat ovat jääneet vähän sivuun kun ei jaksa töiden jälkeen montaakertaa viikossa touhuta.

Parin viikon päästä alkaa syksy- / talviharrastukset. Latinos on keskiviikkoiltaisin, marraskuussa on pajunpunonta- ja huovutuskurssit parina arki-iltana ja yhtenä lauantaina / kurssi.

Uusi kukkapenkki on vielä kovinkin vaiheessa, iso homma. Paljon kaivamista vielä edessä, kymmenkunta kukkapenkkiin kelvotonta maata olen ripotellut ympäri tonttia.Tomaatit, herneet, punajuuret, porkkanat ja nauriit kasvaaa vielä, sipulit nostin viikonloppuna ylös. Kaunokaiset (bellis) kukkii ja odottaa uutta kukkapenkkiä, niitä on liki 100. Olen tilannut viherpeukaloista vielä lisää kasveja, niistä myöhemmin.

Viikonloppuna tein koira-aitauksen, tuli hyvä. Kaksi 80cm pienisilmäistä hitsattua verkkoa päällekkäin, tolppina harjateräkset. Vielä ei ole koira karannut vaikka ko.rodusta sanotaan etttä jos ei pääse yli niin menee ali. Jeri 1,5v on vielä tosi vilkas poika, onnesi on kuitenkin vähän rauhoittunut. Lahkeissa roikkuminen on kesän jälkeen taas palannut, kesällä en käyttänyt pitkiä housuja ja olisin luullut jo että tapa katoaa mutta ei. Viikonloppuna juttelin naapurien kanssa ja hyvä juttu on ettei koiran vinkuminen ja ääntely ole häirinnyt ketään.

1,5vkoa koulujen alusta ja terveinä ollaan :)

Liityin tänään facebookkiin.