Sadetta on tullut sopivasti ja kukat jaksavat kukkia vielä, kuvassa kukkivat:

Tuoksumiekka: teki ensimmäisenä kesänä 3 kukkaa, nostan sipulit ylös talveksi, niitä säilytetään kuten Cladiolus miekkalilja.

Daaliat: Arabian Night, iso punainen – Pompon pyöreät punaiset ja keltaiset - surkeasti ovat kallellaan keväisen liikakasvuun johdosta. Siis liian vähän valoa ja liikaa lämpöä.

Uusi keskipihanpenkki on saanut kukat, keskellä tyhjässä valkopilkullisessa kohdassa on liljan sipulit odottamassa ensikesää, heittelin pussissa olleet puuhileet paikalle merkiksi. Bellikset on aikalailla polvillaan, kasvoivat niin tiheässä kesän ja istutus vähän viivästyi, eivät jaksa erillään olla pysyssä.

Vasemmassa laidassa sammakon seurana Kruunuvuokko joka on jo tältä päivältä sulkenut kukkansa. Kruunuvuokon mukulat nostan myös ylös talveksi.

Keskellä alhaalla oranssi begonia. Se on hyvin herkkä pakkasille ja nuutuu ensimmäisenä, silloin nostan juurakot autotalliin talveksi kuten daaliatkin myöhemmin.   

Alla olevassa kuvassa on tarhadaalia Canady Fubuki Decasplit – valkonen keltaisella keskustalla, korkeus 1m ja keltainen PomPon punaisten seurana.

 

 

 

 

 

 

 Tänään ostin kasvihuoneen. Pohjatyöt alkavat viikonloppuna ja pystyyn huone on tarkoitus saada vielä tänä syksynä. Kuvia ja tekstiä aiheesta luvassa.