Kaikki talvenarat kukat, sipulit ja mukulat ovat nyt talvisäilössä. Talven aikana tarkkailen niitä. Verenpisaroita ja daalioita kastelen vähän. Mukuloita tarkkailen, etteivät ne pääse homehtumaan tai kuivamaan.  Sipulikukkien lehdet on jo kuivuneet ja olen ne leikannut pois. Sipulit talletan kuivan turpeen seassa.

Ruutuviljely ei oikein sujunut, taisi olla kastelun vähyyttä kun satoa ei oikein tullut. Vain muutama pieni punajuuri ja kaksi naurista tuli. Eilen käänsin kasvimaan, pieni n.3x1.2m2 läntti. Maa on siinä aika savipitoista ja jätin sen keoiksi odottamaan kevättä. Keväällä parantelen maata turpeella ja laitan jotain reunoille jotta saan sen vähän koholleen.
Nyt on jäljellä enää vähän haravointia ja kasvihuoneen talvihupun laitto. Ostin valkoisen kevytpeitteen. Ajattelin että valkoinen ohut peite laskee valoa läpi ja se saa olla keväällä vielä jonkin aikaa. Lämmittää öisin ja varjostaa hiukan päivällä. Niin ja pensasmustikoille pitää vielä laittaa verkot ympärille, en halua että jänikset niitä syövät.
Tänään on sitten siivouspäivä sisällä, säätiedoitus lupaa vesisadetta koko päiväksi.
Kangaspuut odottavat lointa ja kutojaa, marraskuun lopulla sitten... vanhat on puut ja pienet, mutta ei se haittaa. Ei ole tarkoitus mitään suurta kutoa (max.80cm). Kuteita on, setvin niitä eilen monta tuntia järjestykseen.