Daalioiden juurakot on olleet nyt kuukauden sisällä. Yllätys, kahdesta purkista alkoi uusi kasvu. Katkoin kasvut ja vein purkit autotallin viileämpään päätyyn. Syksyllä kun nostin juurakot huomasin että Keltaisten PomPom daalioiden juurakot olivat paljon suuremmat kuin punaisten. Yhden Arabian Nightin juurakko oli pienentynyt aika lailla, lie syynä kuiva kesä.

Ixiat nostin myös ylös. Ne kukkivat vasta lokakuussa joten ensi keväänä ne täytyy esikasvattaa ajoissa.

Pelargoniat kukkivat 12 asteen kukkahuoneessa hienosti. Jokusen voisi tuoda sisälle kun ovat niin komeassa kukassa.

Kasvihuoneella on jälleen talvipeitto päällä ja sisällä on vesipaljuja yms. pakkasta pelkäämätöntä kesätavaraa talvisäilössä.

Maa-artisokkia tuli yli oman tarpeen. Kaksi ämpärillistä juurakoita nostin ja kumosin ne sitten multaan toisaalle ja peitin. Siellä ne on vieläkin, hoh hoijaa kaikkea ei kerkeä tekemään.

Varastossa on vielä pari laatikollista omenoita joista teen hilloa tai jotain muuta. Kauraomenapaistokseen olen jo vähän kyllästynyt.

Syksy on mennyt kursseilla käydessä. Tilkkutyökurssilla opin monta erilaista tekniikkaa.

Keramiikkakurssin tuloksista laitan kuvia, kunhan saamme työt kotiin. Sitä kurssia käyn tyttäreni kanssa yhdessä. Täällä päin on aikuisopiston kursseja tosi hienosti.

Nyt ilmestyi kevään kurssitarjonta ja kevään harrastukset on suunniteltu, ompelua, huovutusta ja rakukeramiikkaa. Ilmoittautuminen on parin viikon päästä.

Talvi tuli myös tänne etelään, maa on valkoisena ja on pakkasta.